12:42 / 05.05.2021.

Autor: P.F./HRT

Franić: Poništiti dodjelu koncesije za plažu Žnjan

Ante Franić, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita

Ante Franić, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita

Foto: Dnevnik / HRT

SDP-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Ante Franić zatražio je od Vlade da poništi dodjelu koncesije za plažu Žnjan, koja je splitska i takva mora ostati zbog javnog interesa, poručio je.

SDP traži i prenošenje ovlasti za dodjelu koncesija sa Županije i države na Grad Split. Dodijelili su koncesiju lošijem ponuđaču i pokušali to sakriti dok ne prođu lokalni izbori, nadajući se da će građani još jednom zaboraviti loše poteze HDZ-a, loše upravljanje gradom, ističe Franić.

- Moj prioritet je javni interes, splitski interes i efikasno upravljanje Banovinom i svim gradskim tvrtkama budući da sad trenutačno nam novac curi na sve strane, osobito na prenapuhane javne nabave i svakako zaštita Žnjana koji gubimo, prema novim podacima i novim informacijama, koji će pripasti privatnoj tvrtci, privatnom j.d.o. umjesto gradu Splitu, rekao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!