10:57 / 16.03.2020.

Autor: HRT

Gačal: Prijavite nepoštivanje samoizolacije!

-

-

Foto: - / -

Pozivamo građane da svako kršenje odluka o samoizolaciji dojave putem maila ili putem aplikacije e-policija ili pozivom na 192 ili 112, poručio je Gačal.
Tijekom vikenda na području PU Međimurske zaprimili smo 13 dojava građana o kršenju samoizolacije. Sve smo dojave provjerili i u jednom slučaju utvrdili da je došlo do kršenje samoizolacije Slučaj je proslijeđen na postupanje Državnom inspektoratu, sanitarnoj inspekciji i oni su poduzeli mjere, izjavio je za HRT Radovan Gačal, glasnogovornik PU međimurske.

Na području Međimurja 500 građana se nalazi u samoizolaciji.

Policija savjetujemo građanima da se striktno pridržavaju mjera samoizolacije i da prate odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite radi zaštite svojeg zdravlja i svih ostalih građana.

- Pozivamo građane da svako kršenje odluka o samoizolaciji dojave putem maila ili putem aplikacije e-policija ili pozivom na 192 ili 112, poručio je Gačal.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!