Glasovac: Stranka će ispoštovati želje Domagoja Hajdukovića

12.06.2020.

09:15

Autor: I.Z./T.V./HRT

default error photo
Sabina Glasovac iz Restart koalicije u emisiji "U mreži Prvog" rekla je da ne zna hoće li biti nositeljica liste u IV. izbornoj jedinici. Kazala je da u SDP-u predsjednik po statutu Glavnom odboru predlaže liste te da ima potpunu autonomiju.
Sabina Glasovac iz SDP-a u emisiji "U mreži Prvog" rekla je da ne zna hoće li biti nositeljica liste u IV. izbornoj jedinici. Kazala je da u SDP-u predsjednik po statutu Glavnom odboru predlaže liste te da ima potpunu autonomiju.

- Ja sam kandidatkinja nekih organizacija unutar Zadarske županije i izvan nje i vidjet ćemo što će se sutra zapravo dogoditi. Prema informacijama koje imam dosta toga ovisi i o Domagoju Hajdukoviću, kako se on osjeća. Tu će stranka vjerojatno ispoštivati njegovu želju i stati iza toga što on želi, poručila je Glasovac.

Tomislav Mikulin pušten da se brani sa slobode
Fizički obračun u SDP-u, Mikulin isključen

Prošle nedjelje Hajdukovića je fizički napao Tomislav Mikulin, voditelj ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića. Mikulin je  je nakon toga završio u pritvoru s kaznenom prijavom za nanošenje tjelesne ozljede i nasilje u obitelji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!