11:47 / 11.12.2020.

Autor: I.Z./Hina

Glavna državna odvjetnica zbog COVID-a na bolničkom liječenju

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, arhiva

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Hrvoj-Šipek je u izolaciji od 1. prosinca kada je utvrđeno da je pozitivna na koronavirus. DORH je tada izvijestio da će veći dio svojih poslova obavljati od kuće.
Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske Zlata Hrvoj-Šipek nalazi se na bolničkom liječenju jer su joj zbog zaraze koronavirusom nastupile respiratorne komplikacije zbog kojih je bilo potrebno takvo liječenje, izvijestilo je Državno odvjetništvo. ➡️ Koronavirus - najnovije informacije ➡️ DORH: Glavna državna odvjetnica pozitivna na Covid-19 i u izolaciji

-
Stanje glavne državne odvjetnice Republike Hrvatske je stabilno te će po okončanju bolničkog liječenja biti nastavljeno liječenje kod kuće, navode u priopćenju.

Dodaju da Državno odvjetništvo "radi i nastavlja s radom" jer, u skladu sa Zakonom o državnom odvjetništvu, glavnu državnu odvjetnicu u odsutnosti mijenja prvi zamjenik.

Hrvoj-Šipek je u izolaciji od 1. prosinca kada je utvrđeno da je pozitivna na koronavirus. DORH je tada izvijestio da će veći dio svojih poslova obavljati od kuće koristeći se sredstvima elektroničke komunikacije, a odgodit će se one obveze na kojima je morala osobno sudjelovati.

Prvi zamjenik glavne državne odvjetnice je Dubravko Palijaš.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!