23:06 / 18.05.2019.

Autor: HRT Komunikacije

Glavni ravnatelj HRT-a s čelnicima europskih javnih televizijskih postaja

Foto: glavni direktor BBC-a Tony Hall, glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić i glavni direktor EBU-a Noel Curran

Foto: glavni direktor BBC-a Tony Hall, glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić i glavni direktor EBU-a Noel Curran

Foto: - / HRT

Prigoda je iskorištena i za razgovor o pripremama za sastanak glavne skupštine EBU-a koja će se održati u Dubrovniku u lipnju 2020. godine.
Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić sudjelovao je 18. svibnja 2019. na susretu čelnika europskih televizijskih postaja koji su se okupili u Tel Avivu uoči finalne večeri izbora za pjesmu Eurovizije 2019.

Glavni ravnatelj Bačić razgovarao je s glavnim direktorom EBU-a Noelom Curranom, glavnim direktorom BBC-a lordom Tonyjem Hallom i čelnicima drugih europskih javnih televizijskih postaja o mogućnostima zajedničkih projekta i suradnje s HRT-om.

Ujedno, prigoda je iskorištena i za razgovor o pripremama za sastanak glavne skupštine EBU-a koja će se održati u Dubrovniku u lipnju 2020. godine. Glavni domaćin ovog sastanka, koji će se održati za vrijeme trajanja predsjedanja RH Vijećem EU-a, bit će HRT.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!