12:30 / 14.06.2019.

Autor: M.Š./Hina

GP Vitaljina-Njivice od danas otvoren za sav promet

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Cestovni granični prijelaz za međunarodni promet putnika Vitaljina-Njivice od danas je otvoren za sav promet, izvijestila je dubrovačko-neretvanska polcija.
Cestovni granični prijelaz za međunarodni promet putnika Vitaljina-Njivice od danas je otvoren za sav promet, izvijestila je dubrovačko-neretvanska polcija.

Ujedno savjetuje svim putnicima koji tijekom ljetne sezone planiraju putovati u Crnu Goru i natrag da koriste navedeni granični prijelaz gdje je intenzitet prometa manji u odnosu na granični prijelaz za međunarodni promet putnika Karasovići-Sutorina.

Za dobivanje ažurnih informacija o stanju na graničnim prijelazima mogu se koristiti internetske stranice Hrvatskoga autokluba (HAK), dodaje se u priopćenju.

Zbog nastavka radova na izgradnji stalnog graničnog prijelaza za promet putnika i robe u cestovnom prometu Vitaljina, taj je granični prijelaz bio zatvoren za sav promet od 24. rujna 2018. godine. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!