Zagreb: Građani ponovno imaju toplu vodu nakon sanacije vrelovoda

13.10.2021.

09:58

Autor: Gordan Ćelić/Dobro jutro, Hrvatska/HRT/D.D.

Građani ponovno imaju toplu vodu

Građani ponovno imaju toplu vodu

Foto: Emica Elvedji / PIXSELL

Građani zagrebačkih naselja Jarun, Gajevo, Staglišće, Gredice i Vrbani ponovno imaju toplu vodu i grijanje nakon sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na Horvaćanskoj cesti u utorak.

- Evo nas ponovno u Srednjacima, ovdje se radi i kopa cijelo ljeto, ali čini se da tome nema kraja. Jučer ujutro ponovno je puknuo vrelovod, dio stanovništva je ostao bez grijanja i tople vode. Za početak nosimo dobre vijesti, čuli smo se s jednom stanovnicom koja je jutros imala tople vode, grijanje radi, tako da bi trebalo biti sve u redu, izvještava novinar Gordan Ćelić za HTV-ovu emisiju "Dobro jutro, Hrvatska".

- Rupa na mjestu je još uvijek otvorena, ne znamo za sada kada će se to sanirati, ali najvažnije je da je topla voda krenula kako je obećano, danas u ranojutarnjim satima. Što se tiče javnog gradskog prijevoza, on teče po planu, za sada nema nikakvih odstupanja, dodaje.

- Kada smo već na ovoj lokaciji, moramo napomenuti i ove spremnike otpada kojih ima i više nego dovoljno, a opet se događa da ljudi smeće ostave pokraj spremnika. Ovim putem apeliramo na građane ne samo ovog kvarta, već Zagreba, a i Hrvatske da odlažu otpad na za to previđeno mjesto, upozorava novinar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!