22:26 / 30.05.2021.

Autor: I.H./HRT

Grbin: Borit ćemo se za bolju Hrvatsku, gradit ćemo bolju Hrvatsku

Peđa Grbin

Peđa Grbin

Foto: HTV / HRT

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin zahvalio je svim biračima koji su im dali svoj glas. 

- Birači su podržali SDP, dali nam povjerenje, ali isto tako dali su nam i veliku zadaću, dali su nam zadaću da gradimo bolju Hrvatsku. Ovi izbori su pokazali nešto važno - od Pule, preko Zagreba, Splita, Varaždina do Korčule - birači su rekli NE korupciji, NE klijentelizmu, NE nepotizmu, rekao je. 


Grbin je objasnio da to SDP obvezuje da kao jedna od vodećih političkih stranaka u Hrvatskoj, to nastave činiti i u budućnosti. 


- Boriti se za bolju Hrvatsku, graditi bolju Hrvatsku, graditi Hrvatsku u kojoj će svi biti ravnopravni, u kojoj neće dobro živjeti samo šačica privilegiranih pojedinaca na uštrb svih drugih, dodao je. 


To je Hrvatska, rekao je Grbin, kakvu želimo, ali to je Hrvatska kakvu želi i velika većina birača. Od sutra ih čeka puno posla, od posla u Saboru do posla diljem Hrvatske, a to se može jedino okupljanjem građanske, lijeve, progresivne Hrvatske. 


- To je jedini način da ova država postane bolje, dodao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!