18:40 / 09.09.2020.

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Grbin predstavio program

-

-

Foto: - / -

Predstavljajući program za unutarstranačke izbore, Peđa Grbin, jedan od kandidata za predsjednika stranke, rekao je da članstvo ne bira samo predsjednika nego i lidera opozicije.
Predstavljajući program za unutarstranačke izbore, koji se u SDP-u održavaju 26. rujna, Peđa Grbin, jedan od kandidata za predsjednika stranke, rekao je da članstvo na tim izborima ne bira samo predsjednika nego i lidera opozicije, a jednoga dana i predsjednika Vlade.

Program je predstavio u društvu SDP-ovaca koji su sudjelovali u pisanju njegova programa, u kojemu se važan dio odnosi na prava radnika.

- Zaštita prava radnika nije borba protiv poslodavaca, ona je samo to, zaštita prava slabijeg da za svoj rad dobije odgovarajuću plaću, a da rad izvršava u sigurnim rukama, da ga se ne maltretira na kraju radnog vremena beskonačnim mailovima, a ako se maltretira, onda da to bude adekvatno plaćeno, rekao je Peđa Grbin.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!