17:05 / 12.12.2020.

Autor: T.V./HRT

Grbin: Uvođenje propusnica među županijama uoči Božića izvjesno

-

-

Foto: - / -

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin, koji je krapinsko-zagorskom županu Željku Kolaru dao potporu u kandidaturi za treći mandat, u Krapini je komentirao situaciju u vezi s koronavirusom.
Predsjednik SDP-a Peđa Grbin, koji je krapinsko-zagorskom županu Željku Kolaru dao potporu u kandidaturi za treći mandat, u Krapini je komentirao situaciju u vezi s koronavirusom.

➡️ Koronavirus - nove informacije

Smatra da su nam potrebne strože mjere te da je uvođenje propusnica za putovanja među županijama uoči Božića vrlo izvjesno.

- Prije mjesec dana sam jasno rekao: lockdown će se dogoditi ako ne budemo odgovorni, ne budemo donosili mjere vezane uz pokazatelje i kriterije, a ne uz datume. Nažalost, mjere su se vezivale isključivo uz datume, dnevnopolitičke potrebe, i sad srljamo vjerojatno u najstroži lockdown u Europi zato što se u protivnom iz ove grozne zdravstvene situacije nećemo moći izvući, rekao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!