11:21 / 21.02.2022.

Autor: HRT

Grmoja: Neki koji nemaju obraza i dalje mogu govoriti o rekonstrukciji Vlade

Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta

Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta

Foto: HRT / HTV

Nakon što je u subotu uhićen ministar graditeljstva Darko Horvat, saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja rekao je kako Most ide u dvije paralelne akcije, jedna je zahtjev za raspuštanje Sabora, a druga pokretanje opoziva ministra Tomislava Ćorića. Komentirao je i Milorada Pupovca za kojeg se pita zašto nije uhićen jer je, dodaje, i on bio na sastancima gdje su se dogovarali poticaji tvrtkama koje ne zadovoljavaju kriterije. 

Što se tiče moraliziranja Milorada Pupovca, moje je pitanje zašto nije uhićen jer je i on bio na sastancima na kojima su se dogovarali poticaji tvrtkama koje ne zadovoljavaju kriterije. Očito je da Boris Milošević nije radio sam, nego po nalogu Milorada Pupovca koji vuče sve konce mlađeg koalicijskog partnera SDSS-a.

- Ovim je potvrđeno i da je Milorad Pupovac etnobiznismen desetljeća i da je Vlada sve poticaje i sve što je trebalo ići u smjeru poduzetništva namještala onima koji imaju člansku iskaznicu HDZ-a, HSLS-a ili SDSS-a. To je grozna trgovačka koalicija, rekao je Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta.

Treba postaviti pitanje i koalicijskim partnerima HDZ-a kako imaju obraza biti dio ove Vlade. Tražit ću potpis od njih za raspuštanje Sabora, rekao je Grmoja. Usto, najavio je da idu u dvije paralelne akcije, odnosno uz zahtjev za raspuštanje Sabora, navodi da je u četvrtak sastanak oko opoziva ministra Tomislava Ćorića.

Postavio je i pitanje zašto se nije uhitilo i ostale, ali odmah i odgovara da bi to značio trenutačni pad Vlade. Ovako, kaže, neki koji nemaju obraza mogu govoriti o rekonstrukciji Vlade.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!