17:11 / 08.08.2019.

Autor: M.Š./

Grmoja: Nismo dobili predsjedničin odgovor oko Kujundžića

-

-

Foto: - / -

Kujundžić je rekao da će svim kritičarima, uključujući i predsjednicu, odgovoriti u Saboru.
Nakon što je Most nezavisnih lista predsjednici Republike uputio inicijativu za sazivanje izvanredne sjednice Sabora na kojoj bi se pokrenulo pitanje povjerenja ministru Milanu Kujundžiću, Mostovac Nikola Grmoja kaže da predsjedničin odgovor još nisu dobili. Ministar Kujundžić osvrnuo se na kritike.

- Svi građani su svjesni da je naš zdravstveni sustav u lošem stanju, da liječnici odlaze, da imamo duge liste čekanja, da su troškovi i minusi bolnica preveliki, da se niti jedna reforma u zdravstvenom sustavu nije napravila, kazao je Nikola Grmoja, politički tajnik Mosta.

Podsjetio je da je i predsjednica rekla da je Milan Kujundžić trebao biti zahvaćen rekonstrukcijom Vlade i da u tri godine nije napravio niti jednu reformu.

Kujundžić je rekao da će svim kritičarima, uključujući i predsjednicu, odgovoriti u Saboru. Tada će govoriti i o tome što je sve Vlada učinila u tri godine.

- Učinili smo više glede ljudskih resursa, podizanja kvalitete, opreme, a poglavito postavljanja temelja izgradnje novih sveučilišnih bolnica u Splitu, Rijeci i Osijeku, nego što je ikada prije učinjeno, rekao je.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!