Grmoja: U utorak vijeće za suzbijanje korupcije, saslušanja o korupciji u INA-i

18.02.2023.

20:33

Autor: Hina/HRT/A.V.

Nikola Grmoja

Nikola Grmoja

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Predsjednik Nacionalnog vijeće za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, Mostov Nikola Grmoja za utorak je najavio sjednica tog Vijeća na kojoj, kaže, nastavljaju sa saslušanjima vezanim uz dugogodišnju korupciju u INA-i i gašenje sisačke Rafinerije.

- U utorak nastavljamo sa saslušanjima vezanim uz sustavnu i dugogodišnju korupciju u INA-i kao i veleizdaju Vlade RH zbog gašenja sisačke rafinerije i pogodovanja Mađarima na kojoj će svjedočiti Predrag Sekulić i Vesna Balenović, napisao je u subotu saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na svom facebooku i twitteru. 


Najavio je i da će na sjednici Vijeća, u Saboru, predložiti "da se donese i zaključak vezan uz najave predsjednika Vlade Andreja Plenkovića o izmjenama Kaznenog zakona i Zakona o kaznenom postupku", za koje Grmoja tvrdi da su premijerov 'udar na slobodu medija'.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!