18:16 / 10.07.2018.

Autor: M.M./Hina

Grmoja: Vučetić izbačen iz Kluba Mosta jer nije dolazio na sastanke

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je da je nezavisni zastupnik Marko Vučetić izbačen iz Kluba zastupnika Mosta jer nije dolazio na sastanke kluba na koje je redovito pozivan.
Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je u Saboru da je nezavisni zastupnik Marko Vučetić izbačen iz Kluba zastupnika Mosta jer nije dolazio na sastanke kluba na koje je redovito pozivan.

Grmoja je rekao kako zastupnici imaju određene privilegije, ali da imaju i određene obveze.

Nezavisni saborski zastupnik Marko Vučetić jučer je na svojem Facebook profilu objavio da je izbačen iz Kluba zastupnika Mosta te da je to doznao od novinara.
Prije 10 minuta me nazvala novinarka i obavijestila da, prema današnjem dopisu iz Kluba Mosta nezavisnih lista, više nisam član toga kluba. Zanimljivo je da tu informaciju nisam najprije ja primio, ali je razumljivo zašto. Razlog je jednostavan: Most se toliko udaljio od nezavisnih, da više nije moguća niti pristojna komunikacija. Znam da hrabrosti imaju, stalno o njoj govore u kontroliranim uvjetima Sabora i konferencija za medije, napisao je Vučetić na profilu.

Grmoja je odbacio je da je Vučetić izbačen iz kluba zbog različitog mišljenja istaknuvši da i drugi zastupnici izražavaju svoja mišljenja. Napomenuo je i kako se Vučetić rijetko pojavljuje u Saboru te da više svoja mišljenja izražava na društvenim mrežama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!