16:54 / 24.12.2020.

Autor: Vladimir Šetka/HRT Radio Zadar

Gužva u Zadru: Intervenirala i policija, policajac gađan bocom

Foto: HRT Radio Zadar

Foto: HRT Radio Zadar

Foto: - / HRT

Zadrani nisu odustali od stare navike da Badnjak provedu u društvu poznanika i prijatelja na otvorenom.
Tradicionalno na badnje jutro Zadrani se okupljaju u staroj gradskoj jezgri. Iako su ove godine ugostiteljski objekti zatvoreni i nije bilo podjele bakalara, mnogi su se "snašli" - a nije izostalo ni iće i piće.

➡️ Raspjevani Badnjak u Splitu i Zadru

Tako Zadrani nisu odustali od stare navike da Badnjak provedu u društvu poznanika i prijatelja na otvorenom - na Narodnom trgu, Kalelargi, kod 4 kantuna i u Varoši gdje se okupio velik broj mladih. U jednom trenutku intervenirala je i policija.

Kako je za HRT rekla glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, policija je nakon dojave izašla na teren i upozorila građane te su se oni razišli.

➡️ Koronavirus - najnovije informacije
➡️ Štićenik doma Trešnjevka primit će prvi cjepivo protiv koronavirusa

U jednom trenutku netko je bocom gađao policajca, ali nije ga pogodio. Voditelj postrojbe Civilne zaštite Mate Lukić za HRT je izjavio da su imali osam postupanja, ali da su u ovom slučaju morali pozvati policiju na intervenciju.

Policija će s civilnom zaštitom i dalje obilaziti grad kako bi kontrolirala poštuju li se epidemiološke mjere.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!