Gužve na cestama, privremeno prekinut promet u tunelu Mala Kapela

05.08.2023.

Zadnja izmjena 18:54

Autor: HRT/Hina

Velike gužve na cestama diljem Hrvatske

Velike gužve na cestama diljem Hrvatske

Foto: Branko Nađvinski / HRT

bog povećane gustoće prometa te sprječavanja stvaranja zastoja u tunelu, privremeno je prekinut promet u tunelu Mala Kapela u smjeru Zagreba, izvijestio je u subotu predvečer Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a zbog mjestimice obilnije kiše i veće količine vode na kolniku na pojedinim cestama vozi se otežano.

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povremeno se iz sigurnosnih razloga, zbog sprječavanja stvaranja zastoja prekida i promet tunelima u smjeru Zagreba.

Zbog prometne nesreće između čvorova Zagvozd i Ravča u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog povećanog priljeva vozila prema Maclju vozi se u koloni u zoni preusmjeravanja prometa iz dva u jedan trak između tunela Sveta Tri Kralja i čvora Đurmanec. Vozila se privremeno zaustavljaju kod čvora Krapina gdje je kolona tri kilometra.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac prometna je nesreća između čvorova Babina Greda i Županja u smjeru Lipovca, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb kolona vozila kraj naplatne postaje Goričan u smjeru Goričana duga je oko šest kilometara.

Srna je uočena na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prije čvora Vrata u smjeru Zagreba.

Zbog vode na kolniku prekinut je promet u podvožnjaku Žabica u Rijeci (DC8) i zatvorena je državna cesta u mjestu Prezid.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!