07:55 / 10.08.2019.

Autor: D.M./HRT

Gužve na cestama i graničnim prijelazima

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U još jednom udarnom turističkom vikendu od jutra su gužve na graničnim prijelazima te na svim cestama u smjeru mora i prema unutrašnjosti.
U još jednom udarnom turističkom vikendu od jutra su gužve na graničnim prijelazima te na svim cestama u smjeru mora i prema unutrašnjosti. Povremeno se vozi u kolonama uz zastoje. HAK vozače savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila i moli za strpljenje.

- HAK objavio prognozu za vikend
- Stanje u prometu - opširnije

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Zadar I i Zadar II zbog opasnosti od naleta na životinju (psa) HAK poziva na oprez, pred naplatom Lučko i Demerje nema dužih čekanja, zastoji su povremeno i u blizini odmorišta, čvorova, naplatnih postaja i pred tunelima.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je i zastoj pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije oko 7 km, a povremeno se prekida promet na čvoru Krapina i pred tunelima Frukov Krč i Đurmanec.

Na Ličkoj magistrali DC1 zbog prometne nesreće na dionici Grabovac-Ličko Petrovo Selo kod mjesta Dubrava Drežnička vozi se jednim trakom, naizmjence.

Na Jadranskoj magistrali DC8 vrlo gust promet i povremeni zastoji su na prilazima turističkim središtima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!