16:40 / 04.09.2021.

Autor: HRT

Gužve na punktu u Gudovcu, moguće i cijepljenje

Gužve na punktu u Gudovcu,

Gužve na punktu u Gudovcu,

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Na međunarodnom jesenskom stočarskom sajmu u Gudovcu pokraj Bjelovara, najvećoj agrarnoj manifestaciji u regiji koja se održava nakon gotovo dvogodišnje stanke zbog pandemije - danas velik broj posjetitelja. Sajam se održava uz epidemiološke mjere pa se može ući s COVID potvrdom.

 No budući da je među posjetiteljima znatan broj necijepljenih, na dva ulaza stvorile su se gužve zbog besplatnih testova na koronavirus, čiji se rezultati čekaju oko 15 minuta. Stoga će sutra uvesti dodatni punkt za testiranje. Istodobno, na sajmu je danas i sutra od 10 do 16 sati omogućeno cijepljenje, no bilo je samo nekoliko zainteresiranih.

- Tri sata čekamo, skoro 3 sata čekamo, kaže Dubravka Kozmplik koja se nije cijepila.

- Došli smo posjetiti Bjelovarski sajma obići proizvođače i možda i nešto kupiti ali tu sam vidio u prolazu da se može cijepiti bez čekanja, bez boli bez ičega. Mislim da svaki građanin s vremenom, na vrijeme treba da se cijepi. Bez čekanja, još nešto popijemo i pojedemo. Kud ćeš bolje priča Bjelovarčanin Ivan Đukanović.

Ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko- Bilogorske županije Zlata Ileković Pejić nada se da će zainteresiranih za cijepljenje biti više. Za sve njih su, dodaje - spremni i pripravni.


Gužve na punktu u Gudovcu, moguće i cijepljenje

Gužve na punktu u Gudovcu, moguće i cijepljenje

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!