09:52 / 26.08.2019.

Autor: T.D./HRT

Gužve u Zagrebu: Ljudi se vratili, Bandić ljut na novinare

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U nedjelju je gradonačelnik Milan Bandić otvorio cestu, koja je završena u roku tjedan dana. Radi se o projektu vrijednom 2,5 milijuna kuna.
Ljeto je godišnje doba kada se u Zagrebu smanji broj stanovnika zbog godišnjih odmora i odlazaka na obalu, pa lopate i bageri zamjene jutarnje gužve na cestama i pretvore grad u mini gradilište.
Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!
Bliži se početak školske godine pa je sve veći broj ljudi vratio. Tako je i križanje Vukovarske i Držićeve ulice u ponedjeljak ujutro ponovno bila ruta mnogim vozačima koji su automobilima i motorima krenuli na posao.

U nedjelju je gradonačelnik Milan Bandić otvorio cestu, koja je završena za tjedan dana. Radi se o projektu vrijednom 2,5 milijuna kuna. Završeni su i radovi na obnovi Svačićevog trga te Kumičićeve, a jutros su oni započeli u Ulici SR Nemačke, na dijelu od Avenije Dubrovnik do Vatikanske. Planirani završetak je za tjedan dana.

Velika regulacija prometa je na petlji Držićeva - Slavonska, vozi se jednom stranom u oba smjera do 31. kolovoza. Na Čulinečkoj se radi sanacija prijekopa nakon izvođenja kolektora odvodnje.

Zagrebački gradonačenik Milan Bandić obišao je Ulicu Savezne Republike Njemačke na kojoj počinju radovi na sanaciji zapadnog kolnika. Obrušio se na novinare koji su ga pitali o problemima s otpadom u Zagrebu.

Kakva je situacija u gradu, provjerio je i naš reporter Krešo Volarević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!