HAK: Kod Lučkog kolona duga pet kilometara

09.08.2021.

07:23

Autor: HRT/Hina

HAK: Kod Lučkog kolona duga pet kilometara

HAK: Kod Lučkog kolona duga pet kilometara

Foto: Arhivska fotografija,Marin Tironi / PIXSELL

Na Zagrebačkoj obilaznici kolona vozila na čvoru Lučko od čvora Jankomir u smjeru NP Lučko duga je oko 5 kilometara, a na autocesti A1 povećana je gustoća prometa između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski auto-klub.

Srna je uočena na autocesti A4 Goričan-Zagreb između 51. i 52. kilometara pa iz HAK-a mole korisnike za oprez.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost ponegdje u unutrašnjosti.

Pojačan promet tijekom dana očekuje se na važnijim cestama, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu, Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza.

U pomorskom prometu sve linije plove redovito, ali zbog već gustoće prometa moguća su čekanja u trajektnim lukama i pristaništima.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!