HAK: Na A2 kolona zbog radova; vjetar otežava promet

01.10.2021.

07:22

Autor: HRT/Hina

HAK: Na A2 kolona zbog radova; vjetar otežava promet

HAK: Na A2 kolona zbog radova; vjetar otežava promet

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni radova je kod čvora Zaprešić u smjeru Zagreba kolona vozila duga oko 1,5 km, a vjetar ograničava promet na Jadranskoj magistrali te na Krčkom mostu, javio je Hrvatski autoklub (HAK).


Zbog vjetra je na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina vozila).

Na Krčkom mostu (DC102) zabrana je prometa za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

U subotu trajekt na liniji Zadar - Rivanj - Sestrunj - Zverinac - Molat - Ist iz luke Molat za Zadar isploviti će u 16, umjesto u 15 sati.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!