07:11 / 16.07.2021.

Autor: I.Z./HRT/Hina

HAK: Promet pojačan, moguće poteškoće

default error photo

Pojačan je promet na gradskim ulicama i obilaznicama, a tijekom dana, s obzirom na nadolazeći vikend, moguće su poteškoće, upozoravaju danas ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK)

Poteškoće u prometu moguće su tako na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, Krčkom mostu, graničnim prijelazima, trajektnim lukama i pristaništima, autocestama, duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Kolona osobnih i teretnih vozila ispred GP Bajakovo duga je oko jedan kilometar pa HAK poziva vozače na strpljenje.

Zbog radova na Jankomirskom mostu na ulazu u Zagreb u smjeru istoka, vozi se jednim trakom, a kako bi izbjegIi prometna zagušenja, vozačima savjetuju da se koriste čvorom Lučko na zagrebačkoj obilaznici (A3).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!