HAK: Prometna nesreća na A1 između Skradina i Šibenika, prema Dubrovniku

04.07.2021.

10:33

Autor: HRT/Hina

Promet je pojačan na cestama u priobalju, dionicama autocesta i graničnim prijelazima

Promet je pojačan na cestama u priobalju, dionicama autocesta i graničnim prijelazima

Foto: HRT / HTV

Promet je pojačan na cestama u priobalju, dionicama autocesta i graničnim prijelazima, a zbog prometne nesreće na A1 između čvorova Skradin i Šibenik u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine od 40 km na sat, izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub (HAK).

HAK poziva vozače na dodatni oprez zbog pješaka na kolniku na autocesti A1, kod odmorišta Janjče, u smjeru Zagreba.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u središnjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju te dijelu Istre i Dalmacije.

Zbog održavanja Plitvičkog maratona do 12 sati su zatvorene državne ceste DC42 Grabovac-Selište Drežničko i DC429 Selište Drežničko-Prijeboj. Obilazak je državnom cestom DC1 preko Ličkog Petrovog Sela.

Tijekom dana teškoće u prometu, zastoji i vožnja u koloni mogući su na pojedinim dionicama autocesta, osobito u blizini odmorišta i na naplatnim postajama, graničnim prijelazima, u trajektnim lukama i pristaništima te na dionicama cesta gdje se vozi uz privremenu regulaciju prometa.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom čekanja su oko jedan sat na ulazu u Hrvatsku.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!