HAK: Zbog nesreće u tunelu Hrasten na A6 u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom

23.08.2022.

07:52

Autor: V.G./Hina/HRT

Arhivska fotografija

Arhivska fotografija

Foto: Goran Kovacic / PIXSELL

Zbog prometne nesreće u tunelu Hrasten na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 40 km/h, priopćio je Hrvatski autoklub (HAK).


Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Kolnici su mokri i skliski u Gorskom kotaru, Lici, Hrvatskom primorju, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode trenutačnim vremenskim uvjetima.

Do 18. studenoga 2022. god. na državnoj cesti DC1 Gračac-Knin zabrana je prometa za teretna motorna vozila i autobuse i sva ostala vozila čija ukupna masa premašuje 3,5 tone (zbog radova na nadvožnjaku Sučević). Obilazak: Gračac-Obrovac-Benkovac-Knin (DC27-DC56-DC59-DC1, u dužini od oko 115 km). Ostala vozila prometuju naizmjence, uz semafore.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!