HAK: Zbog olujnog vjetra na A1 i DC54 ograničenja

27.10.2021.

07:27

Autor: HRT/Hina

A1

A1

Foto: Dino Stanin / Pixsell

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga promet je zabranjen za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za II. skupinu (dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti zemlje, a zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama gdje traju radovi. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak.

Do 15 sati na Jadranskoj magistrali (DC8) između mjesta Murvica Donja i Crno vozi se uz privremenu regulaciju prometa, jednim trakom, naizmjence.

U pomorskom i željezničkom putničkom prometu nema poteškoća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!