14:53 / 22.03.2018.

Autor: HRT

Hasanbegović: Sve što je zamislio Plenković će provesti

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Sve što je zamislio gospodin Plenković će i provesti, uz potporu svojih pouzdanih partnera, pri čemu se taj bazen sada širi i prema prirodnom partneru - a to je SDP, kazao je Hasanbegović.
Saborski je zastupnik Neovisnih za Hrvatsku Zlatko Hasanbegović, nakon što je Vlada prihvatila Zakon o ratifikaciji Istanbulske konvencije, istaknuo da će premijer Andrej Plnenković sve što je zamislio i provesti, uz potporu svojih pouzdanih partnera, pri čemu se taj bazen sada širi i prema prirodnom partneru - a to je SDP.

Sve što je zamislio gospodin Plenković to će i provesti uz potporu svojih pouzdanih partnera, dakle ne samo Kluba HDZ-a, gospodina Tomislava Sauche i Milorada Pupovca već se taj bazen sada širi i prema prirodnom partneru - a to je SDP, izjavio je u stanci sjednice Gradske skupštine saborski zastupnik i zastupnik u Skupštini Zlatko Hasanbegović.

Na pitanje kakva je situacija s tripartitnom koalicijom u zagrebačkoj Gradskoj skupštine jer je njegova stranka bila nezadovoljna i čak najavila mogućnost izlaska iz koalicije sa strankom Milana Bandića i HDZ-om, Hasanbegović je rekao: "Odnosi se razvijaju, dijalektički". 

Jonjić: Bandić se samovoljno ponaša; Bandić: Nemam problema s koalicijskim partnerima 

Predsjednik Kluba gradskih zastupnika "Neovisni za Hrvatsku" Tomislav Jonjić nedavno je najavio mogući izlazak iz tripartitne koalicije zbog toga što, kako je rekao, gradonačelnik Milan Bandić ne poštuje dogovore, samovoljno se ponaša i ne razgovara s koalicijskim partnerima. Bandić je pak poručio uoči sjednice Gradske skupštine da nema nikakvih problema s koalicijskim partnerima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!