12:17 / 22.04.2022.

Autor: HRT/Hina

HDZ: Neka se Milanović izjasni hoće li osloboditi udbaške ubojice

Hrvatska demokratska zajednica

Hrvatska demokratska zajednica

Foto: Igor Soban / PIXSELL

HDZ je na facebooku poručio predsjedniku RH Zoranu Milanoviću "neka se izjasni hoće li osloboditi udbaške ubojice, čije je procesuiranje nastojao spriječiti i 2013. sramoteći Hrvatsku".

"Svaki put kad je uhvaćen u laži, udbaški poslušnik Milanović druge optužuje za ono što vrijedi za njega samog. Neka se izjasni: hoće li osloboditi udbaške ubojice, čije je procesuiranje na svaki način nastojao spriječiti i 2013. sramoteći Hrvatsku", stoji u objavi.

Drže kako "nervoza raste".

"Kremljenko je u problemima. Čak optužuje Ukrajince da sami sebe ubijaju. Kao i nakon afere Janaf ili slučaja Vruja, tako i sada - kada se razotkriva da ima itekako veze s inicijativom za pomilovanjem udbaških ubojica - Milanović gubi živce", ističu iz HDZ-a osvrćući se, među ostalim, na Milanovićevu izjavu o ratu u Ukrajini.

Naime, Milanović je jučer, referirajući se na rusku invaziju na Ukrajinu, među ostalim ustvrdio "Netko će morati sutra položiti račune, tko je odgovoran za ovoliko smrti u Ukrajini. Jesu li krivi Ukrajinci ili oni koji su ih huškali na to".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!