14:21 / 11.05.2020.

Autor: HRT

HDZ: "Restart koalicija" već u prvom tjednu treba restart

-

-

Foto: - / -

HDZ je poručio kako se Restart koalicija već u prvom tjednu treba restartati jer predsjednik SDP-a Davor Bernardić optužuje predsjednika HSS-a Krešu Beljka da laže o pregovorima između SDP-a i Mosta.

-
Restart koalicija već se se u prvom tjednu treba Restartati. Dugo su trajali. Nakon afere s plagiranjem naziva koalicije, već danas se Bernardićeva družina potrošenih plagijatora počela raspadati. Bernardić optužuje Beljaka da laže, jer je potonji izgleda razotkrio pregovore između SDP-a i MOST-a, koji su trebali ostati u najstrožoj tajnosti - navodi HDZ na svom facebook profilu.

Ističe kako su to pravi pokazatelj razine neozbiljnosti dvojice čelnika opozicije.

- Zamislimo samo da Bernardić i Beljak vode  HR u borbi s izazovima s kojima smo suočeni?! Bernardić je ponovno demonstrirao svu raskoš svog političkog talenta - ističe HDZ na Facebooku.

Čelnik HSS-a Krešo Beljak, kako je objavio Večernji list, otkrio je da je po uzoru na Mačekovo okupljanje cjelokupne opozicije na izborima 1938., od krajnje ljevice do krajnje desnice protiv vladajućih, prije mjesec dana u dogovoru s čelnikom SDP-a Bernardićem ispitivao mogućnost okupljanja svih ideološki raznorodnih stranaka kojima je zajednički nazivnik da su protiv HDZ-a, uključujući i Most.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!