11:03 / 26.09.2018.

Autor: MN/HRT

HEP počinje s uključivanjem grijanja

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Isporuka toplinske energije za grijanje do kraja ovog tjedna će se uspostaviti dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe.
HEP-Toplinarstvo počinje s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću, izvijestili su iz HEP-a.

Isporuka toplinske energije za grijanje do kraja ovog tjedna će se uspostaviti prioritetnim krajnjim kupcima - dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe.

Od 1. listopada započet će uključivanje grijanja u stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama grijanja i koje su spremne za prihvat toplinske energije. 

HEP-Toplinarstvo poziva krajnje kupce koji još provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!