HEP-Toplinarstvo: Počinje isporuka toplinske energije za grijanje

25.10.2022.

13:07

Autor: V.K./HRT/Hina

HEP toplinarstvo: Počinje grijanje

HEP toplinarstvo: Počinje grijanje

Foto: Ivica Galovic / Pixsell

HEP-Toplinarstvo priopćilo je da u utorak, 25. listopada, počinje isporuka toplinske energije za grijanje za gotovo 130.000 krajnjih kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću. Proces isporuke toplinske energije zgradama trajat će iduća tri-četiri dana.

HEP-Toplinarstvo poziva krajnje kupce koji još provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti instalacija, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

- Ogrjevna sezona 2022./2023. završit će najkasnije 15. svibnja 2023., a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima, izvijestilo je HEP-Toplinarstvo na svojoj internteskoj stranici.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!