15:39 / 11.01.2021.

Autor: Hina/HRT

HND prikuplja pomoć za novinare na potresom pogođenom području

Foto: ilustracija, HRT

Foto: ilustracija, HRT

Foto: - / HRT

Pomoć se prikuplja od svih članova i članica HND-a putem Fonda solidarnosti te će se isplaćivati ciljano prema specifičnim potrebama.
Hrvatsko novinarsko društvo (HND) pozvalo je sve svoje članove da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za hitnu pomoć članovima i članicama HND-a koji su pogođeni razornim potresom na području Sisačko-moslavačke županije.

➡️ Posljedice potresa - najnovije informacije
➡️ Hodak o Petrinji: Bio je lijep grad, nije bio savršen, sad je ruševina
➡️ Težak život u ranjenoj Banovini 

U HND-ovu ogranku Sisačko-moslavačke županije (SMŽ) imamo 23 člana i članicu, a još je nekoliko članova i članica s tog područja izvan ogranka, ističu u toj novinarskoj strukovnoj organizaciji.

- Pomoć se prikuplja od svih članova i članica HND-a putem Fonda solidarnosti te će se isplaćivati ciljano prema specifičnim potrebama naših članova na tom području. U tu svrhu tajništvo će sastaviti popis potreba članova u SMŽ-u. Nakon provedene akcije prikupljanja sredstava i sastavljanja liste potrebnih stvari, tajništvo će izvijestiti upravni odbor Fonda solidarnosti, koji će donijeti odluku o raspodjeli sredstava, izvijestili su iz HND-a.

Uplatiti se može na poseban račun HND-a otvoren kod Sberbanke na broj računa HR8125030071510000177, model 00, poziv na broj 1000 s opisom plaćanja: Uplata u Fond solidarnosti (ZA SMŽ).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!