16:07 / 28.03.2019.

Autor: HRT

HNS-ova lista za Europski parlament

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Hrvatska narodna stranka donijela je konačnu odluku o listi kandidata za Europski parlament, koju je i najavila 2. veljače.
Hrvatska narodna stranka donijela je konačnu odluku o listi kandidata za Europski parlament, koju je i najavila 2. veljače. Matija Posavec, međimurski župan i nositelj HNS-ove liste, kazao je da među 12 kandidata ima o onih koji nisu članovi stranke.

- Matija Posavec nositelj HNS-ove liste za europske izbore 

- Osobno ću nositi listu, bit ću prvi na listi, a na njoj će biti i Tome Antičić, koji je doktorirao na jednom od top 10 svjetskih sveučilišta i bivši ravnatelj Instituta Ruđer Bošković. Na listi je i Ivana Nikolić Popović, predstavnica klastera kreativnih industrija, jednog velikog potencijala za Hrvatsku na koji je vezan više od 120 tisuća ljudi. Obuhvatit ćemo cijelu Hrvatsku, ljude koji su se dokazali u svojim lokalnim sredinama, koji imaju rezultate iza sebe i upravo te ljude želim predstaviti kao izbor građanima da mogu birati između jedne proaktivne, pristojne politike Hrvatske za budućnost, rekao je Posavec.

Poslušajte izjavu Matije Posavca: 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!