19:15 / 14.02.2018.

Autor: HRT

Hrabrim istupom u emisiji HRT-a Laura senzibilizirala javnost

-

-

Foto: - / -

Mnogi su nas kontaktirali putem Facebooka i Twittera s upitom kako pomoći Lauri. Također su se počele organizirati i akcije kako bi se donacijama pomoglo njezinoj obitelji.
Hrabra maturantica Laura Dragaš iz Briševa kod Zadra svojom je pričom koja je objavljena u emisiji HRT-a Labirint duboko ganula sve one koji su je čuli.

O svom životu i odrastanju u siromaštvu ova mlada i hrabra djevojka odlučila je javno progovoriti. Tko god ovo gleda neka ne osuđuje i neka pomogne - to je sve što tražim, rekla je, između ostalog, Laura.

Mnogi su nas kontaktirali preko Facebooka i Twittera HRTvijesti:
, Za pomoć Lauri počele su se organizirati i akcije. Zadarska Torcida pozvala je Zadrane da u subotu 17. veljače na Narodnom trgu kupovinom njihovih proizvoda, priključe se akciji pomoći za obitelj Laure Dragaš iz Briševa.

Svjetlosni spektakl na Forumu - Zaželi ljubav, ove godine ima za cilj pomoći obitelji Krajnc iz Rtine koja živi u teškim uvjetima. Također sredstvima od kupnje lampiona pomaže se i obitelji Laure Dragaš.

Ako ste kojim slučajem propustili čuti Laurinu životnu priču koja je mnoge dirnula, hrabrim istupom u HRT-ovoj emisiji Labirint pogledajte reportažu:
Dobri ljudi! Poslušajte Lauru, jer ona to zaslužuje! I pomozite!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!