11:56 / 08.07.2021.

Autor: T.V./HRT

Hrebak odgovorio Grmoji: Poklonit ću vam bijelu plahtu

Nikola Grmoja i Dario Hrebak

Nikola Grmoja i Dario Hrebak

Foto: HTV / HRT

Vladin prijedlog vezivanja potpora uz cijepljenje izazvao je polemiku na početku saborske sjednice.  Mostovac Nikola Grmoja iskoristio je repliku ne samo da prozove ministra Aladrovića, nego i HSLS-ovca Darija Hrebaka, koji mu nije ostao dužan.

Nikola Grmoja (Most) Vladu je prozvao da ne želi shvatiti kako je mirovinski sustav u problemima, da nastavlja s totalitarnim represijama i najavljuje vezivanje potpora uz cijepljenje.

- Ne mogu vjerovati da i liberal Dario Hrebak (HSLS) to odobrava, obećavam vam prosvjede ako nastavite s tiranijom, umjesto da izađete u susret poduzetnicima, poručio je vladajućima.

- Nemojte mi vi više o liberalizmu i oduzimanju prava, vidjeli smo kakva bi prava vi oduzimali. Umjesto knjige idući ću vam put pokloniti bijelu plahtu, uzvratio mu je Hrebak.

- Koliko ste neinventivni sa Ku-Klux-Klanom je negledljivo, nikad nisam odveo u pitanje prava bilo koje manjine, posebno ne crnaca, to je takva ludost koju želite progurati da nitko na to ne može nasjesti, kazao mu je Grmoja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!