19:21 / 15.01.2018.

Autor: HRT

Hrelja: Ako Erjavec neće biti ministar bit će lakše riješiti granicu

-

-

Foto: - / -

Treba ti to za političke poene kako bi se dokazao da si veći Slovenac od najžešćeg Slovenca. Što toliko po tome lupaš?, opisao je Hrelja kako razgovara sa Erjevcem.
Granični spor Hrvatske i Slovenije, koja inzistira na punoj primjeni kompromitiranog arbitražnog sporazuma, u službi je parlamentarnih izbora u susjednoj zemlji, izjavio je Silvano Hrelja u emisiji Hrvatskog radija „Oporbeni zarez".

Hrelja je opisao i svoje razgovore sa slovenskim šefom diplomacije Karlom Erjavcem koji je čelnik slovenske stranke umirovljenika.

Siguran sam da nakon izbora ako Erjavec ne bude ministar vanjskih poslova da će se problem puno lakše riješiti. Dio njegovih atraktivnih poteza je vezan uz predizbornu kampanju, smatra Hrelja.

Na pitanje razgovarala li često s Erjavecom koji je iz sestrinske stranke  rekao je kako Erjavec vrlo često izbjegava razgovor no Hrelja kaže da vrlo brzo dođe na kraj s njim. Što si navalio toliko po Istri i po Piranskom zaljevu? Na karigadoru imaš svoju vikendicu i ti si praktički više u Hrvatskoj nego u Sloveniji. Treba ti to za političke poene kako bi se dokazao da si veći Slovenac od najžešćeg Slovenca, Što toliko po tome lupaš?, opisao je Hrelja kako razgovara sa Erjevcem.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!