HRT na "križnom putu" sa Sašom Pavlićem

12:05 / 04.04.2018.

Autor: B.S.LJ.

Saša Pavlić (foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

Saša Pavlić (foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Na Twitteru je u utorak najavio da će na Markov trg stići u četvrtak oko 11 sati.
Saša Pavlić, Riječanin koji je napravio križ težak dvadesetak kilograma i u subotu krenuo pješačiti starom cestom prema Zagrebu, na Twitteru je u utorak najavio da će na Markov trg stići u četvrtak oko 11 sati. "Ne smijem vas pozvati na okupljanje, ali dolazimo na Markov trg u četvrtak oko 11", napisao je. Danas je obavijestio da će, ako njega spriječi zdravstveno stanje s obzirom na probleme sa žuljevima i nogom, na Markov trg križ donijeti Marin Miošić Stošić.

Miočić Stošić na putu mu se pridružio u ponedjeljak na području Vrbovskoga, nakon spoznaje da ima problema sa žuljevima i nastavljanjem prosvjednoga puta. Za Radio Rijeku jučer je izjavio kako su puni optimizma i vjere. Križ prema Zagrebu nose mijenjajući jedan drugog.

Pavlić je, podsjetimo, na put krenuo kako bi protestirao protiv činjenice da država ima milijarde za kupnju zrakoplova, ali nema za liječenje djece. Na tom mu se putu danas pridružila HRT-ova novinarka Ruža Ištuk, kojoj je objasnio svoje razloge za ovakav put.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!