HRT na Weekend Media Festivalu

23.09.2021.

12:21

Autor: HRT Komunikacije

Weekend Media Festival

Weekend Media Festival

Foto: HTV / HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) na ovogodišnjem će 14. po redu Weekend Media Festivalu u Rovinju predstaviti Jesen u mom domu, svoju novu jesensku programsku shemu. Ovaj vodeći godišnji skup komunikacijskih stručnjaka i predstavnika komunikacijske industrije iz cijele jugoistočne Europe i Hrvatske, pod sloganom #živioživot, obilježit će ljubav, povezanost i prijateljstvo.

Tijekom tri dana trajanja festivala, od danas do nedjelje 26. rujna, na posebnome HRT-ovu promocijskomu prostoru sudionici i gosti festivala imat će prigodu doznati više o novostima u programima javnoga medijskog servisa tijekom predstojećih mjeseci te sudjelovati u prigodnim aktivnostima i javljanjima uživo iz Rovinja.

U bogatom programu Weekend Media Festivala, kao moderatori, sudjelovat će Glavni urednik HTV 1, HTV 2, HTV 3, HTV 4 i Međunarodnog programskog kanala Bruno Kovačević, novinar i urednik Dražen Ilinčić te novinar i urednik Damir Smrtić.

Arhivska fotografija

Arhivska fotografija

Foto: Marko Prpic / PIXSELL

Bruno Kovačević bit će moderator na panelu Sportaši kao brend na kojem će sudjelovati Ivica Kostelić, Ivan Kljaković-Gašpić i Dubravko Šimenc. Dražen Ilinčić moderator je na panelu Čitaj me nježno, a o ulozi književnosti u suvremenom društvu razgovarat će s najpoznatijim književno-akademskim parom Julijanom Matanović i Pavlom Pavličićem. Damir Smrtić moderirat će panelom pod nazivom Zakon i red. A sudionici su Nina Obuljen Koržinek, Goran Gavranović i Tonko Weissmann.

- Drago mi je da smo i ove godine dio Weekend Media Festivala. Za nas je to sjajna prigoda da i u Rovinju prezentiramo jesensku shemu koju smo premijerno predstavili ovog ponedjeljka na HTV2. Prisutnost na WMF-u uvijek je i dobra platforma za druženje naših ljudi s posjetiteljima i ljudima iz medijskog svijeta. Tamo vrlo često saznajemo novitete iz naše branše i kuda će u bliskoj i daljoj budućnosti ići mediji, a poglavito televizija. Vjerujem da ćemo zainteresirati prisutne što ove jeseni gledateljima donosi HRT kao najgledanija televizija u Hrvatskoj, izjavio je Bruno Kovačević.

U Rovinju ćete moći susresti poznata lica i autore koji će svojim novim projektima obilježiti jesen i zimu na HRT-u, a posjetitelje HRT-ova štanda u Rovinju očekuje WMF-ovsko izdanje popularne Potjere. Svi "hrabri" imat će prigodu stati pred Joška Lokasa i provjeriti svoje znanje te osvojiti neke prigodne darove.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!