16:43 / 16.11.2018.

Autor: E.L.S./HRT

HRT tehnološki unaprijedio dopisništvo u Vukovaru

-

-

Foto: - / -

Dopisništvo Vukovar dodatna je logistička snaga Hrvatske radiotelevizije te pokazatelj partnerskog odnosa s tim gradom.
Hrvatska radiotelevizija tehnološki je unaprijedila svoje dopisništvo u Vukovaru. Postavljena je nova režija, a studio je opremljen tehnologijom koja omogućuje i uključenja uživo.

Dopisništvo Vukovar dodatna je logistička snaga Hrvatske radiotelevizije te pokazatelj partnerskog odnosa s tim gradom.

Sa zadovoljstvom mogu konstatirati da smo uspjeli raealizirati projekt dopisništva u Vukovaru na zadovoljavajući način. Naravno uz pomoć grada Vukovara koji nam je ustupio odgovarajući prostor. HRT je opremio i studio koji je pogodan za javljanje uživo, snimanja emisija i za praćenje događaja i života ovdje u ovome gradu, izjavio je Kazimir Bačić, glavni ravnatelj HRT-a.

A Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara istaknuo je Peru Barića sa svojom, kako je rekao, inicijativom iz vremena mirne reintegracije. Dobili smo jako puno, da se glas iz Vukovara čuje. Ne više u onom smislu grada-slučaja kada su tv ekipe dolazile samo kada je neki problem. S ovim dopisništvom smo dobili da se čuju životne priče, priče malih ljudi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!