11:55 / 05.10.2018.

Autor: M.M./HRT

"Hrvatska kakvu trebamo" - konferencija o ekologiji i sigurnosti

-

-

Foto: - / -

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da će sljedeći tjedan u Slavonskom Brodu održati sastanak kako bi se još jednom pokušao riješiti problem onečišćenja zraka u tom gradu.
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sudjeluje na konferenciji "Hrvatska kakvu trebamo" o ekologiji i sigurnosti - u organizaciji Večernjeg lista.

Najavila je da će sljedeći tjedan u Slavonskom Brodu održati sastanak kako bi se još jednom pokušao riješiti problem onečišćenja zraka u tom gradu.

Opskrba energentima i pitkom vodom u svim područjima Hrvatske, gospodarsko i demografsko oživljavanje opustjelih krajeva, sustavna potpora ekološki održivoj proizvodnji i korištenju očuvanog okoliša zemljišta i voda, zaštita mora, podmorja i morskog dna od iznimne su važnosti za ukupni društveni razvoj Hrvatske i njezinu nacionalnu sigurnost, rekla je predsjednica Grabar-Kitarović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!