15:36 / 22.12.2020.

Autor: HRT/Hina/D.D.

Hrvatska pošta obustavila poštanski promet prema Velikoj Britaniji

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Hrvatska pošta do daljnjeg neće zaprimati pošiljke namijenjene slanju prema Velikoj Britaniji, sav poštanski promet u tom smjeru obustavljen.
Hrvatska pošta (HP) izvijestila je kako je obustavila promet prema Velikoj Britaniji te da do daljnjeg neće zaprimati pošiljke namijenjene slanju prema toj zemlji.

➡️ Pokaz: Čini se da će postojeće cjepivo djelovati i na novi soj virusa
➡️ Obračun s poštom - izgubljeni u dostavi
➡️ Borić: Nakon epidemije čeka nas još jedna kriza, kriza mentalnog zdravlja

HP napominje kako su obustavljene sve vrste prijevoza iz zemalja kontinentalne Europe prema Velikoj Britaniji, koja uključuje i poštanski promet u otpremi i prispijeću.

Obustava je posljedica otkrića novog, zaraznijeg soja koronavirusa u Velikoj Britaniji.

Od početka prosinca, navodi se u HP-ovo objavi, poštanski promet s Velikom Britanijom odvija se vrlo otežano s čestim zastojima u oba smjera.

Na zastoje utječu velike količine pošiljaka koje putuju Europom i aktualna pandemijska kriza koja je zahvatila većinu poštanskih operatera i utjecala na protočnost prometa.

HP poziva korisnike da se prije slanja pošiljke ili online narudžbe iz inozemstva informiraju o aktualnom stanju u prometu na internetskim stranicama Hrvatske pošte ili da nazovu na telefonski broj 072 303 304.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!