17:21 / 02.11.2020.

Autor: M.M./Hina

Hrvatska vojska postavila dodatne šatore pred Kliniku za infektivne bolesti

Ilustracija (Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Ilustracija (Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Do sada je ukupno postavljeno 77 šatora na jedanaest lokacija zdravstvenih ustanova i drugih civilnih institucija u Hrvatskoj.
Hrvatska vojska postavila je ispred Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" dodatnih šest polja šatora tipa M70 u svrhu pružanja pomoći institucijama civilnog društva u borbi protiv koronavirusa, priopćio je MORH.

➡️
Koronavirus - najnovije informacije   

Pripadnici Bojne za opću potporu, Zapovjedništva za potporu, postavili su šatore ispred Klinike za infektivne bolesti za natkrivanje prostora koji će poslužiti kao čekaonica u zimskim uvjetima za vrijeme trajanja pandemije koranavirusa.

Zapovjedništvo za potporu Hrvatske vojske za provedbu te zadaće angažiralo je 18 djelatnika Bojne za opću logističku potporu s terenskom vojnom opremom, dva kamiona i dva kombija.

Na Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" do sada su postavljena i tri šatora tipa Alaska s 30 ležaja.

Zapovjedništvo za potporu do sada je ukupno postavilo 77 šatora na jedanaest lokacija zdravstvenih ustanova i drugih civilnih institucija u Hrvatskoj, kaže se u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!