Humanitarna akcija za djecu iz Ukrajine

21.06.2023.

13:25

Autor: T.V./HRT

Hrvatska stranka umirovljenika

Hrvatska stranka umirovljenika

Foto: HTV / HRT

Hrvatska stranka umirovljenika organizira humanitarnu akciju kojom prikupljaju sredstva za djecu iz Ukrajine koja će ovog ljeta boraviti u Hrvatskoj. U akciji Vatreni umirovljenici za Ukrajinu na stranici aukcija.hr prodavat će se predmeti koje je donirao Hrvatski nogometni savez. Pomoći se može i pozivom na 060991991.


- Nadamo se da ćemo toj djeci i mi umirovljenici, zajedno s Caritasom, s Hrvatskim nogometnim savezom, pomoći bar malo da te strahote zaborave i da osjete blagodati ljepše strane života, rekao je Veselko Gabričević, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika.

- Da možemo dječici koja će doći u rujnu ovdje, njih oko 40-ak, koja su bez jednog ili oba roditelja, pružiti da tjedan dana u ozračju ljubavi, obiteljske ljubavi, da vide da postoji netko tko misli na njih i da nisu napušteni, oiručio je Nenad Krajačić, voditelj Caritasa Križevačke eparhije.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!