09:51 / 12.10.2018.

Autor: HRT

HŽ: Očevid zbog izvanrednog događaja, zatvorena dionica Ogulin - Knin

Foto: ilustracija, Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: ilustracija, Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Iz HŽ-a je priopćeno jutros da je zbog izvanrednog događaja na kolodvoru Plaški i očevida do daljnjeg za željeznički promet zatvorena dionica Ogulin - Knin.
Iz HŽ-a je priopćeno jutros da je zbog izvanrednog događaja na kolodvoru Plaški i očevida do daljnjega za željeznički promet zatvorena dionica Ogulin - Knin. U priopćenju Korporativnih komunikacija HŽ Infrastruktura ne kaže se što se dogodilo.

Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su na dionicama između kolodvora Lupoglav i Borut na pruzi državna granica Buzet - Pula; između kolodvora Moravice i Rijeka na pruzi Zagreb - Rijeka; između kolodvora Josipdol i Perušić na pruzi Oštarije Knin - Split; između kolodvora Novi Marof i Varaždin na pruzi Zaprešić - Čakovec; između kolodvora Vrbovec i Križevci na pruzi državna granica Botovo - Dugo Selo; između kolodvora Sisak i Greda na pruzi Zagreb - Sisak - Novska.

Također, zbog radova na održavanju na pruzi Novska -Tovarnik državna granica između kolodvora Slavonski Brod i Sibinj od 7.00 do 15.00 sati te između kolodvora Stari Mikanovci i Andrijevci od 7.15 do 13.55 sati promet će teći jednim kolosijekom te se očekuju manja kašnjenja.

Zbog demontaže kolosijeka u kolodvoru Novi Dvori, u sklopu radova na modernizaciji i elektrifikaciji pružne dionice Zaprešić - Zabok, do 8. prosinca očekuju se odstupanja od voznog reda vlakova 3014 (Zagreb GK 16.42 -Zaprešić 17.06 - Zabok 17.42 - Varaždin 19.37) i 3015 (Varaždin 14.14 - Zabok 16.39 - Zaprešić 17.18 - Zagreb GK 17.41).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!