22:15 / 14.07.2021.

Autor: HTV/HRT

HZJZ: Odličan odaziv na cijepljenje bez naručivanja i najave

Škola narodnog zdravlja "Andrija Štampar"

Škola narodnog zdravlja "Andrija Štampar"

Foto: Robert Anic / PIXSELL

Zbog odličnog odaziva građana Zagreba na cijepljenje bez naručivanja i najave, u srijedu je cijepljenje u Školi narodnoga zdravlja "Andrija Štampar" nastavljeno i nakon 19 sati dok se nisu cijepili svi koji došli na cijepljenje, objavio je HZJZ na svojim interentskim stranicama.


Ovoga tjedna, u ponedjeljak i srijedu, na našoj lokaciji u organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu cijepljeno je preko 2000 osoba. Osim onih koji su došli na cijepljenje prvom dozom cjepiva Pfizer, veći dio građana danas se cijepio i drugom dozom cjepiva Astra Zeneca ili Moderna.


Cijepljenje je prošlo u ugodnoj atmosferi, a naši građani su s puno razumijevanja pričekali svoj red. Medicinski timovi HZJZ-a i Škole narodnog zdravlja neumorno su nastavili cijepiti i iza dogovorenog vremena kako bi se cijepili svi koji danas došli na cijepljenje, objavio je HZJZ.


Cijepljenje na Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ u Rockefellerovoj 4 nastavlja se i u petak 16. srpnja od 16 do 19 sati, a građani mogu doći također bez naručivanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!