I francusko-hrvatska obitelj za Vatrene!

09:11 / 14.07.2018.

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

"Kako su sve utakmice napete i svaka skoro završi na penale - mi koristimo dobro poznati slavonski lijek od šljive i onda bude puno lakše", kaže Arnaud Bilen.
Ovih je dana u francusko-hrvatskim obiteljima glavno pitanje - za koga će tko navijati. Obitelj Bilen nema dvojbi. Iako imaju dvije domovine - ovaj put navijaju samo za jednu - za Vatrene!

"Kako su sve utakmice napete i svaka skoro završi na penale - mi koristimo dobro poznati slavonski lijek od šljive i onda bude puno lakše", kaže Arnaud BIlen.

Otac Hrvat, mama Francuskinja - no Arnaudu se bilo lako odlučiti. Njegovo će srce u nedjelju jače kucati za Vatrene.

Navijačka groznica zahvatila je i suprugu Ninu. "Povuče vas sve to, zapravo radost, veselje, slavlje, navijanje, ne znam, mene jest", kaže.

"Ona je gledala reprizu utakmice, gleda utakmicu i reprizu utakmice, inače uopće ne gleda nogomet", kaže Arnaud kroz smijeh.

Nogomet se gleda, jedino se o njemu razgovara i s nestrpljenjem čeka finale.

"Znam da ću biti jako tužan ako Hrvatska izgubi jer stvarno navijam za njih. Ali mislim da će se nešto fantastično dogoditi u nedjelju i da će sve biti ok. Imam taj osjećaj od početka prvenstva, čak sam i bratu napisao da vidim kako Luka Modrić podiže pehar", kaže.

A tomu se nadamo apsolutno svi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!