12:51 / 08.09.2018.

Autor: I.H./HRT

I Ostojić protiv Bernardića

-

-

Foto: - / -

Zahtjevima 81 člana SDP-a koji pozivaju Davora Bernardića na odlazak s dužnosti predsjednika SDP-a, pridružio se i Ranko Ostojić.
Nakon što je jučer neformalna skupina od 81 člana SDP-a zatražila "trenutačni" odlazak Davora Bernardića s dužnosti predsjednika SDP-a zbog "katastrofalnog vođenja stranke i rušenja njezina rejtinga među građanima", njihovim se zahtjevima pridružio i predsjednik splitsko-dalmatinskog SDP-a Ranko Ostojić.

Ja sam uvjeren da Glavni odbor, odnosno ona tijela koja u ovom trenutku postoje, jednako tako poziv i predsjedniku stranke da smogne odgovornosti, da sam odluči, da pomogne SDP-u da povuče odgovoran potez i da se povuče s mjesta predsjednika, time se otvara proces unutarstranačkih izbora, najbolji demokratski put za izbor svih onih koji mogu spasiti SDP, kazao je Ostojić. Kamanje: Traži se "trenutni" odlazak Davora Bernardića

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!