16:58 / 05.05.2022.

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/IMS

Incident u zagrebačkim Utrinama: S visine od 10 metara staklo reflektora palo u bazen

Bazen Utrine

Bazen Utrine

Foto: HTV / HRT

S visine od 10 metara palo je staklo reflektora u bazen na zagrebačkim Utrinama i to u vrijeme plivačkog treninga za djecu. Na sreću, staklo nije nikoga ozlijedilo, ali uznemirilo je roditelje i trenere. Nadležni tvrde: bazen nije zatvoren i siguran je za korištenje.


- Incident prilikom kojega je puklo jedno od stakala na reflektorima oko bazena dogodio se u srijedu navečer ali, na sreću, nije bilo ozlijeđenih. Staklo je izrađeno na način da se u trenutku pucanja raspadne na sitne dijelove, koji ne predstavljaju opasnost za okolinu, i koji su odmah bili uklonjeni iz bazena. Odmah nakon incidenta djelatnici BK Utrina su počeli s pregledom svih ostalih reflektora te utvrdili da nema primjetnih oštećenja,priopćili su iz Upravljanja sportskim objektima grada Zagreba.

- Sigurno se takve stvari ne smiju događati, ma ni slučajno, kazala je Ida.

- Nisam čula stvarno, sad mi je to prvi glas, a vjerojatno zbog neodržavanja ili. Nemam što reći, je li netko povrijeđen?, kaže Lena.

- A ne znam što bih rekao. Nebriga gradskih vlasti za svoju imovinu, rekao je Dragan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!