Isplati se opet sjesti u školske klupe

01.10.2018.

20:36

Autor: HRT

default error photo
Darija Čukelj radila je i kao nastavnica i na rezervaciji karata u zrakoplovnim tvrtkama, bila je tajnica u raznim tvrtkama. I nije se bojala
Počeo je tjedan takozvanog - cjeloživotnog učenja. Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih već dvanaest godina ovom akcijom u  jednostavnoj, neposrednoj komunikaciji s građanima promiče cjeloživotno učenje i obrazovanje. Ova priča govori upravo o jednom takvom primjeru.

Darija Čukelj radila je i kao nastavnica i na rezervaciji karata u zrakoplovnim tvrtkama, bila je  tajnica u raznim tvrtkama. I nije se bojala, zanimalo ju je pisanje projekata za europske fondove. Znala je - to je budućnost. I nije pogriješila, danas ne samo da radi na nekoliko projekata nego i prenosi znanje drugima. Zatekli smo je u završnom predavanju uoči odlaska na konferenciju u Hanover. Tema - više nego zanimljiva - kako u Erasmus+ program, u dijelu strukovnog obrazovanja - uključiti izbjeglice. 

Mnogima nije lako ponovno sjesti u školske klupe, boje se ispitivanja, učenja, testova. Darija je uspjela, kaže, nije teško, samo trebaš odlučiti i pokrenuti se. Danas je sigurna u sebe, nije nezadovoljna, ima posao i to onaj koji voli.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!