10:30 / 23.04.2020.

Autor: P.F./Hina

Istarska županija šesti dan za redom bez novooboljelih

Dino Kozelvac (Foto: Srecko Niketic/PIXSELL)

Dino Kozelvac (Foto: Srecko Niketic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Unutar 24 sata testirano je 56 brisova i svi su negativni na koronavirus. Trenutačno se ispituje 15 uzoraka zbog sumnje na COVID-19.
Šesti dan za redom u Istarskoj županiji nema novozaraženih, a unutar 24 sata testirano je 56 brisova i svi su negativni na koronavirus, izvijestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

-
Nema novooboljelih u Istarskoj županiji. Unutar 24 sata testirano je 56 brisova i svi su negativni na COVID-19. Trenutačno je na ispitivanju petnaest uzoraka zbog sumnje na koronavirus, koji su uzeti na Odjelu za infektologiju pulske Opće bolnice, naveo je načelnik županijskog Stožera Dino Kozlevac

● Koronavirus - najnovije vijesti

Đikić: Oprez, drugi val koronavirusa bi mogao biti pogubniji

U pulskoj Općoj bolnici trenutačno je hospitalizirano trinaest osoba pozitivnih na koronavirus, a od početka epidemije u Istri je zaraženo 85 osoba.

- Ukupno u Istarskoj županiji imamo 69 izliječenih pacijenata, odnosno ukupno 84,15%. To su podaci koji nam pokazuju da su naše mjere dale izvrsne rezultate, istaknula je ravnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić.

No upozorila je da će opasnost od infekcije postojati sve dok se ne pronađe cjepivo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!