16:08 / 12.02.2021.

Autor: B.A./HRT

Istarski Stožer zatražio dvotjednu odgodu otvaranja kladionica i kasina

Dino Kozlevac

Dino Kozlevac

Foto: Srecko Niketic / PIXSELL

Stožer civilne zaštite Istarske županije danas je od nacionalnog Stožera zatražio 14-dnevnu odgodu primjene odluke o otvaranju kladionica, kladomata, automat-klubova i kasina za područje Istarske županije.


Odluka o ublažavanju protuepidemijskih mjera koju je danas donio Stožer civilne zaštite RH stupa na snagu u ponedjeljak, 15. veljače.

- U konzultaciji sa županom i gradonačelnicima Istarske županije, temeljem Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije o postepenom opuštanju mjera na području županije, a radi očuvanja trenutno stabilne epidemiološke situacije i planiranog otvaranja školskog sustava u sljedećem razdoblju, te istovremeno izbjegavanja povećanja rizika koji je povezan s nepovoljnom epidemiološkom situacijom u okruženju i pojavom novih sojeva koronavirusa - Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o zahtjevu prema Nacionalnom Stožeru za odgodu primjene Odluke Nacionalnog Stožera na razdoblje od 14 dana, a koja se odnosi na rad kladionica, kladomata, automat-klubova i kasina - na području Istarske županije, stoji u priopćenju koje potpisuje načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!